Fatih Altaylı'dan voleybolcuları hedef gösteren diyanet görevlisine yaylım ateşi: "Benden yediklerin haram olsun"

Fatih Altaylı'dan voleybolcuları hedef gösteren diyanet görevlisine yaylım ateşi: "Benden yediklerin haram olsun"
Gazeteci Fatih Altaylı, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandıran Filenin Sultanları için “Bacağı, baldırı açık kızlar” ifadesini kullanan Diyanet görevlisi Adnan Üstün'e ağır sözlerle yanıt verdi. Altaylı, Üstün için "Benim vergilerimden bu gibi insanlara geçen bir kuruş varsa haram olsun. Benden yediği o haramı çıkaramasın" dedi.

Türkiye'nin takım sporları alanında kazanmış olduğu en büyük başarıya imza atarak FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Filenin Sultanları için Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşaviri Adnan Üstün’ün kullandığı skandal ifadeler, gazeteci Fatih Altaylı'yı adeta çılgına çevirdi.

"BACAĞI, BALDIRI AÇIK KIZLAR"

Üstün, A Milli Kadın Voleybol Takımı için başarıları konuşmak yerine, oyuncuların sahada giydiği şortlara dikkat çekerek "Bacağı, baldırı açık kızlar" ifadelerini kullanmıştı. Türkiye'de milyonlarca vatandaş Üstün'ün açıklamalarına sert tepki gösterirken, gazeteci Fatih Altaylı bu ifadeler karşısında adeta çileden çıktı.

"BENDEN YEDİĞİ O HARAMI ÇIKARAMASIN"

Adnan Üstün’ün skandal sözleri hakkında konuşan Fatih Altaylı şu ifadeleri kullandı.

"Ben her yıl bir dünya vergi veriyorum. Benim vergilerimden bu gibi insanlara geçen bir kuruş varsa haram olsun. Benden yediği o haramı çıkaramasın.

"ENSAR VAKFINA TEK KELİME ETTİN Mİ?"

Bunlar gerçekten insan değiller. Sen Kur’an kursunda tecavüze uğrayan çocuklara, Ensar Vakfı’nda tecavüze uğrayan çocuklara, 11-12 yaşında evlendirilen çocuklara ağzını açıp tek kelime ettin mi? Onlar çok normal voleybolcu kızların kıyafetleri çok acayip. Bakma lan bakma! Bakmayın şerefsizler bakmayın!”

"MAHKEMEYE GİDERKEN ARKAMA TENEKE BAĞLAYACAĞIM"

Bunlar sapık. Bu sapık insanların maaşını da bizim vergilerimizle ödüyorlar. Ben korkuyorum açıkçası bunlarla yarın mahkemelik olursam, mahkemeye arkama teneke bağlayarak gideceğim çünkü bana da hallenebilirler. Sakalsız erkeğe bile tahrik olan sapıklar bunlar.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar