Fatih Altaylı Serdar Ortaç’ı yerden yere vurdu: Belli ki kızcağız hatadan dönmüş

Fatih Altaylı Serdar Ortaç’ı yerden yere vurdu: Belli ki kızcağız hatadan dönmüş
Gazeteci Fatih Altaylı, eski eşi ve kadınlara yönelik ağır sözlerinden dolayı sanatçı Serdar Ortaç’a tepki gösterdi.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

İrlandalı Model Chloe Loughnan ile evliliğini sonlandıran Serdar Ortaç, son yıllarda bitkin, agresif tavırlarıyla dikkat çekiyordu. Serdar Ortaç son olarak eski eşi ve kadınlara yönelik olan sözleri ile tepki topladı.

Ortaç’a bir tepki de gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi.

Altaylı “Sen önce 'Bu kadın benimle neden evlendi' diye sor kendine. Belli ki kızcağız hatadan dönmüş, Serdar da bunun bedelini ödüyor” dedi.

44.jpg

Serdar Ortaç, şunları söylemişti:

Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara... Ayıp, yazık erkeklere. Ben verdim eski karıma tüm ipleri. Ne oldu? İki tane göğsü var diye... Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz. Eli nefsinde herifler. Yazıklar olsun size! Bu kadınları bu hale siz getirdiniz. Siz erkeksiniz oğlum, evreni yaratan sizsiniz. Erkekler, eli nefsinde herifler, yazıklar olsun size. İki kız gördü mü kafayı yiyen herifler. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz. Adem'in kaburga kemiğinden çıkan Havva var. Sevdiğim kadın bana diyor ki Bodrum'a gideceğim tatile. Sen beni sevsen 3 gün boşluğumuz var, gitmezsin yanımda kalırsın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar