Fatih Altaylı ilk kez Kılıçdaroğlu hakkında bu kadar ağır konuştu

Fatih Altaylı ilk kez Kılıçdaroğlu hakkında bu kadar ağır konuştu
Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ilk defa çok ağır konuştu. Altaylı, "Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri, yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin" dedi.

DENİZ DALLI-GÜNBOYU

Kendi Youtube kanalında 'Fatih Altaylı yorumluyor: Levent Gültekin'in 'Kemal Kılıçdaroğlu' iddiasıé başlıklı videosunda Levent Gültekin'in Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimden aylar önce yaptığı görüşmesini değerlendiren Altaylı, Kılıçdaroğlu hakkında ağır konuştu.

"BAŞARISIZ VE YETENEKSİZ..."

Altaylı, "Kılıçdaroğlu sen kimsin ki gittiğinde bu parti bilsin. Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin. Hiçbir yeteneğin olmadığını her geçen gün kanıtlıyorsun. Levent Gültekin'in söylediklerinden bağımsız veyahut da işte bahsettiğim emekli büyükelçinin iddialarından, isnatlarından da bağımsız. Başarısız, yeteneksiz, toplumda ve seçmende heyecan uyandırmayan birisin. Niye orada oturuyorsun" ifadelerini kullandı.

"ALLAH VAR BU İFTİRA KILIÇDAROĞLU’NA YAKIŞTI"

Öte yandan gazeteci Fatih Altaylı, meslektaşı Levent Gültekin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimden aylar önce yaptığı görüşmede, CHP liderinin kendisine, "Türkiye’yi artık hiç kimse kurtaramaz. Kendi adaylığımı engelleyecek gücüm yok" dediği iddiasını yorumladı.

"Bu sözler bir muhalif lider ve bir Cumhurbaşkanı adayı için faciadan da öte" yorumunu yapan Altaylı, yazısının, "Yakışan iftira" başlıklı bölümünde şunları kaydetti:

"Şimdi okurlar soruyor, 'doğru mudur?' diye. Bilemem. Tam bir ‘o dedi, ben dedim’ durumu. Gültekin’in tüm bu kişi ve odakları niye seçimden önce deşifre etmediği sorusu bir yana, bunları hâlâ açıklamamış olması da kendisine güvenmemizin önünde ayrı bir handikap oluşturuyor. CHP, zayıf bir yalanlama ile işi geçiştirdi. Gültekin ise, 'doğru söylüyorum' diyor.

Açıkçası ben Siyasal İslam’a bir şekilde bulaşmış herkese belirli bir mesafe ile yaklaştığım için, Gültekin’in kimi söylemleri zaman zaman hoşuma gitse de, kendini cumhurbaşkanı adayı ilan edecek kadar yüksek bir egoya sahip eski bir AK Parti destekçisine de gözü kapalı güvenmem. Bu yüzden de Kılıçdaroğlu ile arasında geçtiğini iddia ettiği diyaloğun gerçek mi, iftira mı olduğunu bilemem. Ama 'iftiranın yakışanından korkmak gerektiğini' bilirim. Allah var bu da Kılıçdaroğlu’na yakıştı. Yalan mı!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar