Ezgi Mola'dan ikinci tur öncesi oy uyarısı!

Ezgi Mola'dan ikinci tur öncesi oy uyarısı!
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ikinci tur öncesi kadınlara ve gençlere seslenen güzel oyuncu Ezgi Mola, kadına şiddetin meşru bir hale gelmemesi adına oyların dikkatli kullanılması için çağrıda bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Ezgi Mola, kişisel Instagram hesabından oyların dikkatli kullanılması adına çağrıda bulundu. Cumhur İttifakı'nın seçim ortaklarından Yeniden Refah Partisi'nin "6284 sayılı Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun kaldırılması isteğimizi AKP'ye ilettik, hiçbir problem yok" dediler" açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Mola, takipçilerine ikinci tur öncesi çarpıcı bir uyarıda bulundu.

gdf.jpg

Kadına şiddetin artacağı ve kadınların yaşantısının giderek daha da zorlaşacak bir hale getirebileceği endişesi içerisinde olan ünlü oyuncu, Cumhur İttifakı'nın seçim ortağı Yeniden Refah Partisi'nin açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ezgi Mola sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kadının nerede nasıl durmasını gerektiğini en konuşmaması gereken insanların durduğu yere bak! Umarım gereken cevabı halk, kadınlar, gençler sandıkta verir inşallah."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar