Evinde uyuşturucuyla yakalandı, kendini böyle savundu

Evinde uyuşturucuyla yakalandı, kendini böyle savundu
Adana’da gerçekleşen operasyonda Basil H. (34) evinde 11 kilogram takoz esrar ile 587 uyuşturucu hap ele geçirilmiş ardından tutuklandı. Şüpheli ifadesinde kendini "hediye karşılığı aldım" diyerek savundu.

Evinde uyuşturucuyla yakalandı, kendini böyle savundu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takip başlatan polis, Basil H.’nin evinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğunu belirledi. Evine baskın düzenleyip, Basil H.’yi ters kelepçe yaparak gözaltına alan polis, evde eğitimli köpek ‘Barbara’ ile yaptığı aramada, yatak odasındaki giysi dolabında 11 kilo takoz esrar ile 587 uyuşturucu hap ele geçirdi.

"HEDİYE KARŞILIĞINDA EMANET OLARAK ALDIM"


Emniyete götürülen şüpheli Basil H., ifadesinde, uyuşturucunun kendisine ait olmadığını öne sürerek, “İsmini hatırlamadığım bir arkadaşım, ‘Sen esrar ve hap seversin’ diyerek, 2 gün sonra teslim alacağını söyleyip, uyuşturucuyu evime bıraktı. Bana da karşılığında uyuşturucudan bir miktar hediye edeceğini söyledi” dedi.


İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Basil H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar