Evden kaçan 14 yaşındaki kız, polislerin gözü önünde intihar etti

Evden kaçan 14 yaşındaki kız, polislerin gözü önünde intihar etti
ABD'de bir baba, partiye gitmek için evden kaçan kızlarını geri getirmeleri için polise başvurdu. 14 yaşındaki kız, parti alanına gelen polisler tarafından eve dönmesi için ikna etmeye çalışırken tabancayla kendisini vurarak intihar etti.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

ABD'de ailesinde izin almadan bir partiye katılan 14 yaşındaki kız, kendisini almaya gelen polislerin karşısında tabancayla intihar etti.

KIZINI ARAMAK İÇİN POLİS HABER VERDİ

Amerika Birleşik Devletleri'nde Jaylee Chillson, bir partiye katılmak için anne ve babasından izin istedi. İzin alamayınca da evden kaçtı. Babası Jeb, parti alanına giderek kızını aramak için polise haber verdi.

partiye-gitmek-icin-evden-kacan-14-yasindaki-kiz-16361603-8238-m.jpg

KANLAR İÇİNDE BULDU

Jaylee, olay yerine gelen polis ekiplerinin, eve geri dönmesi için kendisini ikna etmeye çalıştıkları sırada tabanca ile kafasına sıkarak intihar etti. Silah sesi duyan baba, partinin olduğu alana girdiğinde kızını başka bir kişinin kollarında kanlar içinde buldu. Ne olduğunu sorduğunda ise polisler; kızda silah olduğunu, kendisini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştıkları sırada tabancayı çekip kafasına sıktığını söyledi. Baba, kızının duran kalbini çalıştırmak için 15 dakika boyunca çabaladı.

partiye-gitmek-icin-evden-kacan-14-yasindaki-kiz-16361603-467-m.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kansas Emniyet Müdürlüğü olay anında polisin orda olmasından dolayı soruşturma açtı. Öte yandan, genç kızın ailesi cenaze masraflarını karşılamak için internet üzerinde bir yardım kampanyası başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar