Ev alacaklara müjde: Konut kredisinde faizler düşüyor!

Ev alacaklara müjde: Konut kredisinde faizler düşüyor!
Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, ev sahibi olmayı hayal eden milyonlarca vatandaşa müjdeyi verdi. Açıklamaya göre konut kredi faizleri yüzde 1'in altına düşecek.

EV ALACAKLARA MÜJDE: KONUT KREDİSİNDE FAİZLER DÜŞÜYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldığı bir canlı yayında programında yarın açıklanacak konut kredisi faizinin yüzde 1''in altında olacağını açıkladı. Bakan Nebati konut kredisi paketini saat 10:00''da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile açıklayacaklarını söyledi.

"YARIN SAAT 10.00''DA AÇIKLAYACAĞIZ"

Nebati yaptığı açıklamada: "Yarın Murat Bey ile 10’da açıklamamız olacak. Orta gelir seviyesindeki vatandaşlarımızın konuta ulaşımında çok geniş ve özgün bir paket hazırladık. Oranları 1’in altında olacak şekilde bakanımızla açıklayacağız. Tedbir alıyoruz fiyat artışlarına karşı. KGF paketimiz var haftaya açıklayacağımız. Orada da konut üretimine yönelik desteğimiz olacak. 2, 3, 4. ev alıp yatırım yapacak kişiler için değil, kar elde etmek isteyenlere asla izin vermemek.

Üretimi artırmak istiyoruz. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla tam bir uyum içerisindeyiz. Temel amacımız konuta ulaşmakta zorluk çeken orta gelirliye kolaylık yapmak, asıl hedefimiz üreticiye yönelik imkanlar silsilesi. Fiyat artışları için son birkaç aydır gerek internet üzerinden, gerek sahada araştırma yaptık. Kısa günün karı diye düşünenler için söyleyeyim incinir." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar