Estetik ameliyatı geçirdi! Hayatını kaybetti

Estetik ameliyatı geçirdi! Hayatını kaybetti
Kayseri'de üç çocuk annesi bir kadın estetik ameliyat için gittiği hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri'nin gündemine bomba gibi düşen bir olay yaşandı. 11 Mart'ta estetik ameliyat olmak için gittiği hastanede yaşamını yitiren 3 çocuk annesi Ahu Gültekin'in dramı, ailesini ve toplumu derinden sarsarken, olayın detayları araştırılıyor.

9 SAAT SÜREN OPERASYON SONRASI YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

42 yaşındaki Ahu Gültekin, burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyat olmak üzere hastaneye başvurdu. Ancak 9 saat süren operasyonun ardından yaşananlar herkesi şoke etti. Gültekin, ameliyattan sonra kendine gelerek lavaboya gitmek istedi. Ancak bu isteğini yerine getirdiği sırada kalp krizi geçirerek beyin ölümü gerçekleşti. 5 gün süren yoğun bakım mücadelesinin ardından Ahu Gültekin, hayata gözlerini yumdu.

AİLE İHMAL OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR

Olayın detaylarına ilişkin konuşan Ahu Gültekin'in kardeşi Mustafa Gültekin, yaşananların travmatik etkisi altında olduklarını belirtti. Ablalarının ameliyatına ilişkin beklenmedik süreçlerin yaşandığını ve kendisinin de ameliyat olmayı düşündüğünü ancak bu durumun korkutucu olduğunu ifade etti.

Mustafa Gültekin, olayda ihmal olduğunu düşündüklerini ve yaşananların araştırılmasını istediklerini vurguladı. Hastanede görev yapan doktorların ifadelerine başvurulacağını ve soruşturmanın titizlikle yürütüleceğini belirtti.

Ahu Gültekin'in cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından defnedildiği bildirilirken, ailenin adalet arayışı devam ediyor. Hastane yetkilileri ise konunun adli mercilere intikal ettiğini ve herhangi bir açıklama yapmayacaklarını bildirdi.

Yaşanan bu trajik olay, estetik ameliyatların risklerini bir kez daha gündeme getirirken, ailenin acısı ve hukuki süreç kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar