Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'tan flaş itiraf: Erdoğan bize çok büyük destek verdi

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'tan flaş itiraf: Erdoğan bize çok büyük destek verdi
Sarı kırmızılıların eki başkanı Adnan Polat, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, canlı yayında kendisine sorulan soruları yanıtladı.

A Spor yayınına katılan Polat şunları söyledi:

‘ERDOĞAN BİZE ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİ’

“Stadın yapımı çok büyük olaydı, bizi çok yordu. Bir de şirket birleşmesi çok önemliydi. Rakipler engellemeye çalıştı ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bize çok büyük destek verdi.

‘FUTBOLCU KAÇIRMAK ÇOK GÜZELDİ’

Fenerbahçe ile düşman değiliz. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin rekabetleri olmasa futbol böyle güzel olmaz. Aziz Yıldırım ile beraber çok işler yaptık yayın hakları gibi... Biz düşman değiliz. Zaman zaman provoke edici laflar ettik ama kötü niyetli değildik. Biz her zaman beraber oturur, konuşurduk. Şu an öyle bir görüntü görmüyorum. Aslında şu an olan durum anormal.

Futbolcu kaçırmak çok güzeldi. Çok futbolcu kaçırdık. Adam kaçıran ekibimiz vardı, onları kaçırtıyorduk. Ya Marmara'da bir teknede tutuyorduk ya da bir apartmanın en üst katında. Sözleşme imzalanana kadar denizde açıklarda tutuyorduk.

‘İSMİNİ BİLE ANMAK İSTEMİYORUM’

Frank Rijkaard ile Paris'te buluştuk ve ikna ettim. İyi başladık ama futbolcuları maçtan önce kampa almıyordu. Rijkaard'a 'Burası Türkiye, böyle olmaz' dedim. Uyarılarımızı dinlemedi. O sırada Türkiye'de bir arkadaşımızdan teknik direktör olarak söz aldık ve Rijkaard'a teşekkür ettik. Ağlayarak gitti. Sonra o arkadaş 'Ailemle konuştum ve vazgeçtim' dedi. İsmini bile anmak istemiyorum o vazgeçen kişinin.

‘PARA GALATASARAY ALTYAPISINA GİTTİ’

2006'da bütün Türkiye herhalde aynı anda dua etti. Fenerbahçeliler, Fenerbahçe için... Galatasaraylılar da Galatasaray için... Fenerbahçe gol atamadı ve biz şampiyon olduk. 16 dakikada unutulmaz, bitmedi yani. 20:45 tarihe geçti. Saati açık arttırmada istediler, verdik. Saati Murat Ülker 250 bin dolara müzesine aldı. Para Galatasaray altyapısına gitti, biz de havamızı aldık.

‘ICARDI'Yİ ALIR MIYDIM? EMİN DEĞİLİM’

Mauro Icardi'nin durumunu bilmiyorum. 7,5 Milyon Euro civarında para alıyor. Suudi Arabistan'da 25 Milyon euro vermişler ama kabul etmemiş diye duydum.. Bu teklif 35 milyon dolara çıkarsa ne olur bilemem. Bizle anlaşırsa üç yılda 23-24 milyon Euro alacak. Siz olsanız ne karar verirsiniz? İnşallah kalır. Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim. Galatasaray'a maddi olarak destek olalım. Ancak o para Mauro Icardi'ye verilmeli mi? Bence iç dengeleri düşünerek, verilmemeli.

‘ARDA ŞU AN GİDERSE KAYBOLABİLİR’

Arda Güler çok yetenekli. Ali Koç başkanı dinlemeli. Bir sezon daha kalmalı ve kendini bulmalı. Ona yardımcı olunmalı. Ailesiyle bile birlikte gitse, harcanması kolay olur. Hayatın gerçekleriyle yüzleşmeli. En az bir sene kalsın, ağabeyi olarak bunu tavsiye ederim. Bu kadar talep varken, 17,5 Milyon Euro az değil, çok fazla da değil. Bu aslında göreceli. Bir sene oynadıktan sonra değeri katlanabilir. Arda Güler daha fazla kazanabilir. Şu an giderse kaybolabilir. Fenerbahçe'nin futbolcusu ama gittiğinde destanlar yazsın.

‘HAYAT SÜRPRİZLERLE DOLU’

Bizim yaşıtlarımız hacca gidiyor. Artık gençler görev yapmalı. Başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Şu an öyle bir arzum yok. Ama hayat sürprizlerle dolu.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar