Eski Fenerbahçe yöneticisinden bomba iddia: TFF'de 1986'dan beri var olan gizli yapıyı açıkladı

Eski Fenerbahçe yöneticisinden bomba iddia: TFF'de 1986'dan beri var olan gizli yapıyı açıkladı
Eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü, TFF'de 1986'dan beri var olan bir yapının olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi ve Ali Koç’un başkan adaylığındaki rakibi Hulusi Belgü, konuk olduğu Radyospor’da önemi açıklamalarda bulundu.

Belgü, Türkiye Futbol Federasyonu'nda bir klikin var olduğunu söyledi.

Hulusi Belgü şunları aktardı:

"Sayın Federasyon başkanını tanıyorum. Yönetimdeki bazı isimleri de tanıyorum. Art niyetsiz ve dürüst insanlar. Bir takıma yön verecek kişiler değiller. TFF'de ancak bir klikleşme var. Bunun önüne başkan da geçemiyor. 1986'dan beri TFF'nin içinde kurullarda her yerde yapılanma var. Ne yazık ki bir takıma yol verirken diğerlerin önünü kesiyor. Fenerbahçe'nin artık yabancı hakem istemesi lazım. Şaibenin ortadan kalkması lazım. Mehmet Büyükekşi ve ekibinin bu konuya el atacağını Fenerbahçe yönetimi bekliyor. Ama ilk iki maçta Fenerbahçe aleyhine ciddi hatalar var. Galatasaray-Trabzonspor maçında ve Beşiktaş-Pendikspor maçında da hatalar var. İlginç bir lig izleyeceğiz"

Belgü’nün diğer açıklamaları:

"Erden Timur'u tanıyorum. Aklı başında çok iyi bir iş adamı. Geçen sene söylediği sözleri yerine getirmesini bekliyorum. Söz verip neden bunları ortaya dökmüyorlar. 'Millete saldırgan bir tutumla davranalım, bize karşı hata yapılmasın, mağduru oynayalım, biz daha olumlu ve avantajlı duruma geçelim" diyerek avantajlı olmak istiyorlar.

‘BAŞKAN DA AÇIKLAMALI’

Ali Koç’un da Florya ile ilgili düşüncelerini açıklaması lazım. Sosyal medyada konu konuşuldu. Başkan başka bir şey biliyorsa onları da açıklamalı. Söyledikleri havada kalmamalı. Ben biliyorum, Galatasaraylılar da biliyordur. Fenerbahçeli hukukçular çeşitli yerlerden itirazlarını yapıyorlar ama başkanın da liderlik yapması lazım. Haksız rekabet varsa başkanın da bunu ortaya koyması lazım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar