AKP'li eski bakandan Erdoğan'a mesaj: Atatürk, Kuran'ı güncelleyelim demedi!

AKP'li eski bakandan Erdoğan'a mesaj: Atatürk, Kuran'ı güncelleyelim demedi!
Adı 17-25 Aralık operasyonlarına karıştıktan sonra istifa etmek zorunda kalan eski bakanlardan Erdoğan Bayraktar, 23 Nisan dolayısıyla paylaştığı mesajında Erdoğan'a göndermelerde bulundu. Son zamanlarda yaptığı çıkışlar ile dikkat çeken Bayraktar, 'Atütürk hükümete gelince Kuran'ı güncelleyelim demedi' diyerek, Erdoğan'ın tepki çeken 'İslam güncellenmeli' sözlerine göndermede bulundu.

ESKİ BAKANDAN ERDOĞAN'A ÇOK KONUŞULACAK GÖNDERME

AKP içinde kaynayan kazana bir odun da partinin eski bakanlarından olan Erdoğan Bayraktar''dan geldi. AKP hükümetlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapan Bayraktar, 17-25 Aralık tarihlerindeki rüşvet operasyonlarına adı karıştıktan sonra istifa etmek durumunda kalmıştı. İstifası sonrası uzun süre sessizliğini koruyan Bayraktar, son zamanlarda Erdoğan''a karşı yaptığı açık eleştiriler ile dikkat çekiyor. Son olarak 23 Nisan nedeniyle bir sosyal medya mesajı yayınlayan eski AKP''li bakan, Erdoğan''ın Kuran hakkında daha önceden sarf ettiği mesajları gündeme taşıdı.

ATATÜRK''Ü ÖRNEK GÖSTEREREK ERDOĞAN''IN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Bayraktar, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Atatürk''ün Müslümanlık ve Kur''an''a yaklaşımı anlatıldı. Öte yandan 2018 yılında Erdoğan''ın “İslam’ın güncellenmesi” gerektiği sözlerine de göndermede bulunuldu.

Bayraktar''ın paylaştığı videoda şu ifadelere yer verildi:

“Bize bir Mustafa Kemal Atatürk tanıttılar yahu adam İngilize karşı mücadele ediyor, İngiliz’i, Fransız’ı, Yunan’ı, İtalyan’ı denize döküyor, adam Hıristiyan oluyor. Adam Mason localarını kapatıyor, ama Mason oluyor. Bursa’da iki kız çocuğu Hıristiyan oldu diye Bursa’daki koleji kapatmış adamdır Mustafa Kemal Atatürk. İktidara gelir gelmez ‘Kuran’ı güncelleyelim’ demedi. ‘14 yıl 15 yıl önce İslam’ın hükümlerini uygulayamayız’ demedi. ‘Bunu güncellememiz lazım’ demedi. Ne dedi biliyor musunuz: ‘Elmalılı Hamdi Yazır Bey lütfen Kuran’ı Kerim’i Türkçe’ye tercüme et ne demek istiyor Cenab-ı Hak’ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar