Eşiyle ilgili iddia ortalığı fena karıştırdı! Babasını öldürüp, evi ateşe verdi

Eşiyle ilgili iddia ortalığı fena karıştırdı! Babasını öldürüp, evi ateşe verdi
Samsun’un Alaçam İlçesi’nde babasının eşini taciz ettiğini iddia eden 23 yaşındaki genç tüfekle cinayet işledi. Babasını vurduktan sonra Doğukan Ak, evi ateşe vererek olay yerinden kaçtı.

Baba olay yerinde hayatını kaybederken, 23 yaşındaki genç evi ateşe verip daha sonra da yoldan bir aracı çevirip gasp etti. Polisin 'dur' ihtarına uymayan genç, aracın lastiklerine ateş edilerek yakalandı.

Samsun'un Alaçam ilçesinde eşini taciz ettiği iddiasıyla babası Yaşar Ak'ı (47) öldüren Doğukan Ak (24), evi de ateşe verdi. Gasbettiği bir otomobil ile kaçan şüpheli, daha sonra yakalandı.

samsun1.jpg

Olay, gece saatlerinde Gökçeboğaz Mahallesi'nde meydana geldi. Doğukan Ak, boşandığı annesinin 2 katlı müstakil evinde oturan babası Yaşar Ak (47) ile eşini taciz ettiği iddiasıyla tartıştı.

samsun2.jpg

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA ATEŞE VERDİ

Tartışmanın büyümesi ile Doğukan Ak, elindeki tüfekle önce babaannesi Safinaz Doğan'ı (68) başına vurup, darbetti ardından babasını öldürdü. Doğukan Ak, daha sonra evi ateşe verip, yoldan geçen bir otomobili gasbederek kaçtı.

samsun3.jpg

KISA SÜREDE YAKALANDI

Safinaz Doğan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Doğukan Ak sıkı takibinin ardından yakalandı. Şüpheli, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

samsun4.jpg

KENDİ KIZINA TACİZ SUÇUNDAN HÜKÜM GİYMİŞ

Öte yandan öldürülen Yaşar Ak'ın daha önce de kendi kızına yönelik 'cinsel taciz' suçundan hüküm giydiği, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar