Eşinden kaçtı, dayısının kurşunlarına hedef oldu

Eşinden kaçtı, dayısının kurşunlarına hedef oldu
Bolu'da Sevgi Şen, eşi yaşadığı sorunlar nedeniyle annesinin evine gitti. Selim Şen, eşini almak için gittiği evde eşinin dayısı ile tartıştı. Çıkan kavgada Sevgi Şen, dayısı tarafından yanlışlıkla vuruldu.

Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde, evlilik sorunları nedeniyle annesinin yanına sığınan Sevgi Şen'in (35) huzuru kısa sürdü.

Eşi Selim Şen (35) ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu annesinin evine taşınan Sevgi, eşi tarafından ikna edilmek üzere ziyaret edildi.

Olay, Doktor Tevfik Atay Sokak'ta saat 19.15 sıralarında yaşandı. Selim Şen, eşini eve dönmeye ikna etmek için kayınvalidesinin evine gittiğinde, eşinin dayısı Mehmet Ali G. (55) ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Mehmet Ali G., pompalı tüfekle Selim'e ateş etmek isterken trajik bir şekilde yeğeni Sevgi'yi vurdu.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevgi Şen'i kanlar içinde buldu. Vücuduna saçmalar isabet eden genç kadın, acilen İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ciddiyetini korurken, polis ekipleri kaçan dayı Mehmet Ali G.'yi yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Mahalleli şok içindeyken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis, aile içi şiddetin bu kadar trajik bir sonuca yol açmasının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor ve olayla ilgili tanıkların ifadelerine başvuruyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar