Eşinden ayrılan eski kâinat güzelinden şoke eden hamle!

Eşinden ayrılan eski kâinat güzelinden şoke eden hamle!
Eski Kâinat Güzeli Avustralyalı Olivia Molly Rogers, kocasından ayrıldıktan sonra düğünün kameramanından görüntüleri yeniden düzenlemesini istedi. Yeni bir video yayınlayan Rogers öyle bir değişiklik yapmış ki, videoyu izleyen herkes şaşkına döndü

Olivia Molly Rogers, dört yıldan uzun bir süredir birlikte olduğu Justin Mckeone ile evlenmişti . Üç ay önce eşinden ayrılan Rogers, düğünün kameramanından görüntüleri yeniden düzenlemesini istediğini ve buna "Olivia düzenlemesi" adını verdiğini açıkladı. Yeni videonun yalnızca kendisinin, arkadaşlarının ve ailesinin görüntülerini, onlarla paylaşmış olmaktan her şeye rağmen zevk almak istediğini söylediği anları içeriyordu.

“O GÜNÜ HATIRLAYABİLDİĞİM İÇİN ÇOK MİNNETTARIM”
Yeni videoda ayrıca, Olivia''nın gelinlik giymiş hâlde tek başına koridorda yürüdüğü görüntüler de yer alırken, ses kaydında babasının o gün yaptığı dokunaklı bir konuşma yer alıyordu. Gönderinin açıklama kısmında, "O günü dilediğim gibi hatırlayabildiğim için çok minnettarım" yazan Olivia, bu fikriyle takipçilerinin övgüsünü topladı. Benzer ayrılık sürecinden geçenler bu fikrin kendileri için de harika bir ilham kaynağı olduğundan bahsettiler. Bazıları da onu ve sevdiklerinin ne kadar güzel ve mutlu göründüklerine dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar