Esenyurt'ta TIR'dan hırsızlık yapmak isteyenlere bir başka TIR şoförü engel oldu

Esenyurt'ta TIR'dan hırsızlık yapmak isteyenlere bir başka TIR şoförü engel oldu
Esenyurt'ta gece vakti hırsızlık girişimi sürücünün dikkati sayesinde önlendi.

Esenyurt, Zafer Mahallesi Deniz Gezmiş Caddesi'nde dün sabah saatlerinde bir hırsızlık girişimi, yerel bir TIR sürücüsünün dikkati sayesinde önlendi.

Olay, saat 06.45 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ve güvenlik kamerası kayıtlarının aktardığına göre, yüzleri maskeli iki şüpheli, bilinmeyen bir tarihe ait panelvan araçla gelerek, park halindeki bir TIR'ın yanına yanaştı.

Şüphelilerden birinin aracın arka kapı kilidini kırdığı sırada, 59 AC 085 plakalı bir başka TIR'ın sürücüsü Abdullah Çoruk, durumdan şüphelenerek aracının farlarını yaktı. Bu ani tepki, hırsızlık girişiminde bulunan şüphelilerin paniğe kapılıp olay yerinden kaçmalarına neden oldu. Tüm bu anlar, Çoruk'un TIR'ının içinde bulunan araç kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Abdullah Çoruk olayla ilgili, "Park halindeyken önümdeki TIR'a yaklaşan panelvanı gördüm. Şüphelilerin üzerlerindeki maskelerden niyetlerinin iyi olmadığını anladım. Hemen TIR'ımın farlarını yaktım ve bu durum onları tedirgin ederek kaçmalarını sağladı. Neyse ki, araç kamerası her şeyi kaydetti ve hırsızlık yapmadan kaçtılar," dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, Çoruk'un dikkati sayesinde daha büyük bir hırsızlık olayının önüne geçilmiş oldu. Bölgedeki sürücüler ve esnaf, benzer olaylara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar