Esenyurt'ta faciadan dönüldü! 11 araca çarpan kamyon dükkana daldı

Esenyurt'ta faciadan dönüldü! 11 araca çarpan kamyon dükkana daldı
Esenyurt'ta yokuş aşağı kayan kamyon 11 araca çarptıktan sonra bir iş yerine daldı. Kazada ölen ya da yaralananın olmadı.

İstanbul Esenyurt'ta bir kamyonun kontrolden çıkarak bir iş yerine girdi. Mehterçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Halil İmat'a ait 34 NOF 10 plakalı kamyon, park edilmiş haldeyken aniden yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Kamyon, 4'ü seyir halinde olmak üzere toplam 11 araca çarptıktan sonra bir iş yerinin duvarına çarparak durabildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Araçlarda ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı.

Kazanın şoförü Halil İmat, yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Arabayı park ettim, bir anda el freni boşaldı. Araçta bir arkadaşımın malzemesi vardı. Onu indirirken el freni boşalınca olan oldu. Araç yüklü değildi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bende bir şey yok. Ufak tefek sıyrık var."

Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise kamyonun park edilmesinin ardından şoförün yanındaki bir kişiyle birlikte araçtan indiği görülüyor. Ardından kamyonun aniden hareket ederek yokuş aşağı kaydığı ve çevredeki araçlara çarparak ilerlediği görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar