Esenyurt'ta başıboş dolaşan atlar şaşkınlık yarattı

Esenyurt'ta başıboş dolaşan atlar şaşkınlık yarattı
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, Namık Kemal Mahallesi'nde başıboş halde dolaşan iki beyaz at, çevre sakinlerini şaşırttı. Sokakları dolaşan atların görüntüleri, sosyal medyada olay oldu.

Olayı fark eden mahalle sakinleri, atları cep telefonlarıyla kayıt altına alarak sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, trafiği tehlikeye sokan iki atın, Namık Kemal Mahallesi sokaklarında özgürce dolaştığı ve çöp konteynerlerinde yiyecek aradığı görülüyor.

Atların şehirdeki sakinlere ve trafikteki sürücülere zor anlar yaşattığı belirtilirken, atların nereden geldiği ve kimin sahibi olduğu konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Atların bir süre sonra gözden kaybolduğu ifade edilirken, çevre sakinleri olayın ardından yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını bekliyor.

Esenyurt Belediyesi'nin konuyla ilgili bir açıklama yapması beklenirken, başıboş atların şehirdeki günlük yaşamı nasıl etkilediği ve bu tür durumların önüne nasıl geçilebileceği merak konusu oldu. Olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve atların güvenli bir şekilde yakalanıp koruma altına alınması taleplerini beraberinde getirdi.

gg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar