Esenler’de bir markette, küçük kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı!

Esenler’de bir markette, küçük kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı!
İstanbul’un Esenler’de bir markette iddiaya göre engelli olduğu öne sürülen bir kız çocuğuna taciz ettiği görüntüler sosyal medyada yayılan şahıs gözaltına alındı. Sulh Ceza Hakimliği de adli kontrol tedbirinin yetersiz kalacağına kanaat getirerek şüpheli A.Ö.'nün "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Esenler'deki bir markette güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Binlerce kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Yetkililer tarafından konu hakkında henüz bir açıklama yapıldı. Birçok kullanıcı sosyal medya platformu Twitter'da #TacizciyiTutukla diyerek duruma tepki gösterdi.  

BAYRAMPAŞA OTOGAR'DA GÖZALTINA ALINDI

İstanbul’un Esenler’de bir markette iddiaya göre engelli olduğu öne sürülen bir genç kızı taciz ettiği görüntüler sosyal medyada yayılan şahıs gözaltına alındı. Sosyal medya üzerinden yayılan görüntüler üzerine çalışma başlatan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli A. Ö.’yü Bayrampaşa Otogarda gözaltına aldı.

"SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOKTUR"

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli A.Ö. savcılık ifadesinde "Söyleyecek bir şeyim yoktur, nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum. Çok pişmanım" dedi. Savcılık şüpheliyi tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Şüpheli A.Ö. hakimlik sorgusunda ise "Göstermiş olduğunuz görüntülerdeki kişi benim. Ben bir anlık şeytana uydum, nasıl yaptım bilmiyorum. Çok pişmanım, serbest bırakılmamı talep ediyorum" ifadelerini kullandı. Sulh Ceza Hakimliği de adli kontrol tedbirinin yetersiz kalacağına kanaat getirerek şüpheli A.Ö.'nün "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi. 

İşte o görüntüler: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar