Esenler’de 2 katlı bina alevlere teslim oldu!

Esenler’de 2 katlı bina alevlere teslim oldu!
Esenler'de, bilinmeyen bir nedenden dolayı 2 katlı bir binanın çatı katı alev alev yanmaya başladı. Dar sokaklar ve yanlış park edilmiş araçlar yüzünden itfaiye ekipleri sokağa girmekte zorluk çekti. Yangın, bitişikteki diğer 2 binaya da sıçradı.

Saat 03.45 civarında, Esenler Kemer Mahallesi'nde bulunan 946 Çıkmazı Sokak'ta yer alan 2 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Yangını fark eden binada yaşayanlar hemen kendilerini sokağa attı ve durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

aw139327-07.jpg

Dar sokaklar ve yanlış park edilmiş araçlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesini geciktirdi. İtfaiye ekipleri, sokakta ilerlemekte güçlük çektiği için yangına hemen ulaşamadı. Bu gecikme sonucunda alevler kısa sürede yan yana bulunan iki binaya sıçradı. İtfaiye ekipleri zorlukla sokağa girdi ve yangına hızla müdahale etti. Üç farklı yönden yangına müdahale edilerek, yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

aw139327-06.jpg

Yangın nedeniyle mahalle sakinleri sokağa dökülürken, yangını korku ve panik içinde izlediler. Yangın sonrası, binanın çatı katı kullanılamaz hale gelirken, yan yana bulunan iki binanın dış cephesinde izolasyon hasarı meydana geldi.

aw139327-03.jpg

Olayın çıkış nedenine ilişkin ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

aw139327-05.jpg

aw139327-04.jpg

aw139327-02.jpg

aw139327-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar