Ertuğrul Özkök tarafını seçti: Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu?

Ertuğrul Özkök tarafını seçti: Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu?

Gazeteci Ertuğrul Özkök, YouTube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı'nın "ROK" adlı programına katılarak Fenerbahçe'nin başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım'ı destekleyeceğini duyurdu.

Gazeteci Ertuğrul Özkök, Rasim Ozan Kütahyalı'nın "ROK" adlı programına YouTube kanalında konuk oldu ve Fenerbahçe'nin başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım'ı destekleyeceğini açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın YouTube kanalında yayınlanan "ROK" adlı programı, her bölümüyle gündemi sarsan içerikler sunarak dikkat çekiyor.

Son bölümünde, Rasim Ozan telefonla gazeteci Ertuğrul Özkök'ü programa bağladı ve çeşitli konularda sorular yöneltti. Fenerbahçe'nin başkanlık seçimleriyle ilgili görüşünü de aldı.

ekran-alintisi.png

Programda, Fenerbahçe kongre üyesi olan Özkök'e hangi adaya oy vereceği sorulduğunda, "Aziz Bey'e oy vereceğim" şeklinde açıklama yaptı.

Özkök, geçmişte olduğu gibi bu sefer de Aziz Yıldırım'ı destekleyeceğini belirterek, "Ben bu konuda hiçbir şey saklamadım. Bundan önceki kongrede Aziz Bey'e oy verdim, bundan sonra yine Aziz Bey'e oy vereceğim." dedi.

Rasim Ozan'ın, "Ertuğrul Özkök'ün oyu Aziz Yıldırım'a doğru mu?" şeklindeki sorusuna cevaben, Özkök şunları söyledi:

aziz-yildirim-ali-koc-12.jpeg

"E saklamadım ben kardeşim. Dün akşam da söyledim, her zaman da söylüyorum. Ben seçimlerle ilgili gazeteci olarak hayatımda hiçbir zaman kime oy vereceğimi söylemedim. Ama Fenerbahçeli olarak söylüyorum ben bunu."