Ersun Yanal isyan etti: "Gerçeği kayıtlardan silemezsiniz"

Ersun Yanal isyan etti: "Gerçeği kayıtlardan silemezsiniz"
Alanyaspor teknik direktörü Ersun Yanal, Giresunspor beraberliği sonrası açıklamalarda bulundu. Yanal, Kulüpler Birliği hakkında da önemli bir çıkışa imza attı.

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Giresunspor beraberliği sonrası konuştu. Yanal, kazanabilecekleri bir maçtan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

"OYUNCULARIMIZ BUNU YAPABİLECEK KALİTEYE SAHİP"

Ersun Yanal, "Giresun''da kazanmak istiyorduk, onlar da 9 maçtır kazanamıyordu. 2-0''dan sonra onların yapabilecekleri defansif hatalardan da faydalanabilirdik. O fırsatları da yakaladık. Sonuçta puanlar paylaşıldı. Bu dış saha performansıyla ilgili bir kırılmanın yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncularımız bunu yapabilecek kaliteye sahip." ifadelerini kullandı.

"GERÇEĞİ KAYITLARDAN SİLEMEZSİNİZ"

Kulüpler Birliği Vakfının toplantısıyla ilgili de Yanal, şu değerlendirmede bulundu:"Gerçeği kayıtlardan silemezsiniz. Yok sayamazsınız. Tahkim Kurulunun buna benzer kararları var. Ben gerçekleşen bir olayın, yok edilmesi, yok sayılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Oynanmış, oynanmıştır. Kayda geçti. Kayda geçenleri, kayıttan nasıl sileceğiz?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar