Ersoy Dede için flaş iddia: Ekrandan uzaklaştırıldı!

Ersoy Dede için flaş iddia: Ekrandan uzaklaştırıldı!
TRT 1 Ana Haber Bülteni Sunucusu Ersoy Dede'ye ekran yasağı getirildiği iddia edildi.

Ersoy Dede için flaş iddia: Ekrandan uzaklaştırıldı!

TRT 1 Ana Haber sunucusu Ersoy Dede''nin kanal yönetiminin aldığı kararla "Artık Ana Haber''de yoksun" denilerek ekrandan uzaklaştırıldığı öne sürüldü.

SBK İLE ADI GEÇİYOR

Nitelikli dolandırıcılık suçundan dolayı ABD''de yargılanan Sezgin Baran Korkmaz''la yakınlığı olduğu yönünde hakkında iddialar bulunmasının yanı sıra adının para aldığı iddia edilen gazeteciler listesinde de geçtiği öne sürüldü. 

"DELİ SAÇMASI" ÇIKIŞI

Odatv tarafından hazırlanan haberde Ersoy Dede''nin bu iddialara "Deli saçması" dediği ve izinde olduğu, tatil planlamasını yaptığı bilgisi paylaşıldı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın kuzeni Cengiz Er''e ait olan Superhaber.tv internet sitesinden Ersoy Dede''nin ana haberde artık olmayacağı açıklandı. 

Superhaber''de şu bilgi paylaşıldı;

Superhaber’e ulaşan bilgilere göre TRT yönetimi Ersoy Dede’ye ‘Artık Ana Haber’de yoksun’ dedi.

Nedeni, ABD hazinesini dolandırarak Türkiye’ye getirdiği paraları aklamak, nitelikli dolandırıcılık ve zor durumdaki şirketlere çökmekle suçlanan, mal varlığı dondurulunca yurt dışına kaçan, geçtiğimiz günlerde de Avusturya’dan ABD’ye iade edilen işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile kurduğu etik dışı ilişkil iddialarıydı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar