Ersan Şen kimdir? Ersan Şen kaç yaşında, nereli?

Ersan Şen kimdir? Ersan Şen kaç yaşında, nereli?
Avukat Ersan Şen son zamanlarda açıklamaları ile gündeme geldi. Birçok kişi açıklamalarının ardından avukat Ersan Şen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Ersan Şen kimdir? Ersan Şen kaç yaşında, nereli?

Ersan Şen kimdir?

Kahramanmaraş depreminin ardından 35 kişinin göçük altında kalarak hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı davasında kolon kestikleri iddia edilen kişilerin avukatlığını yapan Ersan Şen insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Ersan Şen'in hayatını araştırıyor. Peki Ersan Şen kimdir? Ersan Şen kaç yaşında, nereli?

ERSAN ŞEN KİMDİR?

Nevşehir'de 1966 yılında doğan Ersan Şen, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Akademik kariyerine İstanbul Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak başlayan Şen, yüksek lisans ve doktora derecelerini de aynı üniversiteden aldı.

Şu anda İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde profesör olarak görev yapan Ersan Şen, aynı zamanda İstanbul Barosu'na kayıtlı avukattır. Ceza Hukuku ve Ceza Yargılaması Hukuku alanında uzmanlaşmış olan Şen, birçok kitap, makale ve çeviriye imza atmıştır. Türk Ceza Hukuku Derneği üyesi olan Şen'in, akademik ve idari görevlerde de önemli rolleri bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar