Usta sanatçının mirası, kızlarının arasını bozdu

Usta sanatçının mirası, kızlarının arasını bozdu
Erol Büyükburç 7 yıl önce kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetmişti. Anneleri ayrı olan kızları Evren Büyükburç, Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç yasal mirasçı olarak belirlendi. Fakat Büyükburç ölmeden önce vasiyetinde tüm mal varlığının kızı Evren'e bırakılmasını talep etmişti. Bu duruma karşı çıkan Jeyan ile Özlem Derya, kardeşleri Evren'e dava açtı.

7 yıl öce hayatını kaybeden Erol Büyükburç, 5 milyon dolarlık servetini kızı Evren''e bıraktığı için kardeşler arasında kavga kaçınılmaz oldu.

Öte yandan ünlü sanatçının kızı olduğunu iddia eden Esra Şimşek, İstanbul 5. Aile Mahkemesi’ne başvurarak babalık davası açtı. Erol Büyükburç''un kızı olan Esra Şimşek de mirastan pay alabilmek için üvey kardeşlerine dava açtı. 

Erol Büyükburç mirasını bir kızına bırakınca ortalık karıştı

SON ANDA ÇIKAN KARDEŞ DE MİRASA ORTAK OLDU

Adli Tıp’tan gelen sonuca göre Şimşek, Büyükburç’un kızı çıktı. Şimşek, bu defa babasının mirasından pay alamadığı gerekçesiyle üvey kız kardeşlerine dava açtı.

Erol Büyükburç’un mirasının 3’e bölündüğünü dilekçesinde belirten Şimşek, kendisinin de mirastan hak sahibi olduğunu öne sürdü.

Erol Büyükburç''un kızı gözyaşlarıyla babasını anlattı - Magazin Haberleri -  Milliyet

KARDEŞLER 5 MİLYON DOLARI PAYLAŞAMADI

Erol Büyükburç’un Etiler’de ve Beşiktaş’ta iki evi, Mecidiyeköy’de bir dükkânı, Yalova-Çınarcık’ta yazlığı, bir arabası ve banka hesabında 300 bin lira olan mal varlığı kızları arasında paylaşılamıyordu.

Erol Büyükburç bugün toprağa verilecek

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar