Ermenistan Radyosu'ndan skandal Serdar Ortaç paylaşımı!

Ermenistan Radyosu'ndan skandal Serdar Ortaç paylaşımı!
Erivan Radyosu olarak bilinen Ermenistan Kamu Radyosu, 'Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı' başlıklı haberde popçu Serdar Ortaç'ın fotoğrafını kullandı.Fotoğrafta 20 yıl önce Sivas'ta bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin yer alıyor.

Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerginlik sürerken iki tarafın Radyo TV kurumları da propaganda faaliyetinde bulunuyor. Kısa bir süre önce çatışmalar için açıklama yapan Serdar Ortaç:  “Askerin varsa askerinle savaşırsın, sivillerin üzerine füze atmazsın. Ermeni halkına bir sözüm yok ama başlarındaki adam ruh hastası” açıklamasını yapmıştı.

Sözcü'nün haberine göre, Ermenistan'a ait Erivan Radyosu ise Serdar Ortaç'ın fotoğraflarını kullanarak günlere göre öldürülen azerbaycan askerleienini sayısı başlıklı haber yayımladı. Kullanılan fotoğraf 2000 yılında Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda çekilen bir kare. Fotoğrafta 178’inci Piyade Er Eğitim Alayı’nda bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile Kaan Girgin yer alıyor.

adsiz-002.png

TÜRKİYE'DE ASKERLİKTEN KAÇMIŞTI

90’lı yılların sonunda kendini Meksika’da işçi gibi gösteren Serdar Ortaç, askerlikten kaçmak için çifte pasaport kullandığı gerekçesiyle 61 gün Mamak Askeri Cezaevi’nde yattı. Ortaç, hapisten çıktıktan sonra Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı 178’inci Piyade Er Eğitim Alayı’nda bedelli askerlik yaptı.

adsiz-003.png

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar