Erman Toroğlu, Şenol Güneş'e önce hakaret etti sonra ağladı: "Hadi mahkemeye ver beni"

Erman Toroğlu, Şenol Güneş'e önce hakaret etti sonra ağladı: "Hadi mahkemeye ver beni"
Eski FIFA kokartlı hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, SkySpor kanalında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında çok sert ifadeler kullandı. Toroğlu, Güneş'e çağrı yaparak, "Hadi beni mahkeme ver" dedi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'i geçici süre ile ertelerken, aradan geçen yaklaşık bir ayın ardından lig kaldığı yerden devam etmiş ve deprem bölgesinde bulunan Hatayspor ile Gaziantepspor Süper Lig'den çekildiklerini açıklamıştı.

Ligin ilk yarısında her iki takımla da deplasmanda karşılaşan ve puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, ligden çekilen takımların geçmiş maçlarının tescil edilerek, gelecek maçlarında hükmen mağlup olmalarının adaletsizlik yaratacağını belirtmiş ve TFF'yi aldığı karar nedeniyle eleştirmişti.

"ADAM DEĞİLSİNİZ LAN"

A Spor'daki yorumculuk görevinden ayrılarak Youtube'da yayın yapan SkySpor kanalına geçiş yapan eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, deprem sonrası Beşiktaş'ın ve siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalara adeta ateş püskürdü.

Toroğlu'nun Güneş hakkında kullandığı ifadeler şu şekilde:

"Allah muhafaza çocuklarından biri olsaydı orada, karın olsaydı... Aynı cümleyi söyler miydin lan Şenol Güneş? Lan Şenol Güneş diyorum bak ne kadar net! Orada neler oldu biliyor musun? Bana anlatıyorlar ve bazen ağladım anlattıklarında. Ayıptır ya! Ayıptır.

Ulan adam değilsiniz ya, kusura bakmayın adam değilsiniz. Hadi mahkemeye ver lan beni. Adam değilsin lan. Orada insanların annesi öldü ya. Neyse boşver... Adam değil bunlar yemin ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar