Erman Ilıcak kimdir? Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak nereli?

Erman Ilıcak kimdir? Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak nereli?
Forbess'in 'En Zengin 100 Türk' insanı listesine 2019 senesinde giren Erman Ilıcak sosyal medyada gündeme geldi. Birçok kullanıcı iş insanının kim olduğunu merak ediyor. Peki Erman Ilıcak kimdir? Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak nereli?

Amerika merkezli iş dünyası dergisi Forbess'in 2019 yılında açıkladığı 'En Zengin 100 Türk' listesine giriş yapan Erman Ilıcak son zamanlarda tekrardan gündeme geldi. Birçok kişi ünlü iş insanının kim olduğunu merak ediyor. Peki Erman Ilıcak kimdir? Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak nereli?

ERMAN ILICAK KİMDİR?

Erman Ilıcak, 3 Ekim 1967 tarihinde Malatya'da doğmuştur. Eğitim hayatına TED Ankara Koleji'nde başlamış ve 1985 yılında bu okuldan mezun olmuştur. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1990 yılında mezun olan Ilıcak, Viyana Ekonomi Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi'nde MBA programını tamamlamıştır. Ayrıca, Paris'te bulunan International School of Management'da işletme doktorası yaparak 2011 yılında bu alandaki eğitimini tamamlamıştır.

Çalışma hayatına öğrencilik yıllarında başlayan Erman Ilıcak, 1993 yılında Sankt-Peterburg'da Rönesans Holding'i kurmuştur ve hala bu şirketin başkanlığını sürdürmektedir. Rönesans Holding, Türkiye, Rusya, Hollanda ve birçok diğer ülkede faaliyet gösteren geniş bir şirket portföyüne sahiptir. İnşaat, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarında faaliyet gösteren şirket, toplam 28 ülkede 75 bini aşkın çalışanıyla dikkat çekmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar