Erkekleri Koruma Derneği’nden ağlayarak cezaevine giden Zülfü dedeye jest!

Erkekleri Koruma Derneği’nden ağlayarak cezaevine giden Zülfü dedeye jest!

Eski eşine olan nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle tutuklanan 81 yaşındaki adamın nafaka borcunu Erkekleri Koruma Derneği Başkanı ödedi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki Zülfü Şirin Avustralya’da yaşayan eski eşine yollamadığı nafaka borcu yüzünden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şirin’in ağlayarak cezaevine gittiği görüntüleri gören Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler, harekete geçti. 81 yaşındaki Zülfü Şirin, borcun İnceler tarafından ödenmesi üzerine serbest kaldı.

aw092610-01.jpg

“AMCAMIZI ÖZGÜR HALE GETİRDİK”

İnceler, şunları söyledi: Sosyal medya üzerinden bizim takipçilerimiz hemen bize ulaştı. Bu tarz haberlerle alakalı bizimle direkt iletişime geçerler. Biz de hemen bu konuyla ilgilendik. Hemen yetkililere ulaştık. Bir saat içerisinde amcamızın tüm borcunu kapattık ve amcamızı özgür hale getirdik. Amcamız cezaevinden çıktıktan sonra da benimle telefonda görüştü. Kendisi çok heyecanlıydı, çok mutluydu. Onun bana vermiş olduğu huzuru hayatım boyunca almadım diyebilirim.

81-yasinda-nafaka-odemedigi-icin-tutuklanmisti-cezaevinden-cikarken-de-sevinc-gozyaslari-doktum-dedi-6681-dhaphoto1-001.jpg

“İLK KEZ HAPSE GİRDİM”

Serbest kalan Şirin, şöyle konuştu:

İlk kez hapse girdim. 24 saat cezaevinde kaldım. Orada hiçbir şey yapmadım. Oradakiler ile sohbet ettik. Bu durumda olmama onlar da üzüldüler, çıktığıma onlar da sevindiler. Cezaevine girerken gözyaşı döktüm, çıkarken de sevinç gözyaşları döktüm. Böyle şeyler kimselerin başına gelmez inşallah. Bu nafaka davaları, cinayetlerin başlangıç sebepleri. Çoğunlukla cinayetler bunlardan çıkıyor. Ne olur devletimiz bu konularla ilgilensin. Vatandaşlarımız niye mağdur olsun.