Erkan Petekkaya'nın babasının cenazesinde olay

Erkan Petekkaya'nın babasının cenazesinde olay
Oyuncu Erkan Petekkaya, babasının cenazesini toprağa verdi. Cenazede talihsiz bir olay yaşandı.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, babası Akın Petekkaya'nın vefatıyla sarsıldı. Akciğer kanseri tedavisi gören 81 yaşındaki Akın Petekkaya'nın cenazesi, bugün Kavacık Görele Camii'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Ancak cenaze namazı öncesinde talihsiz bir olay yaşandı.

Habertürk'ün Eren Gürel'in haberine göre Saruhan Hünel, otomobiliyle kalabalığın arasında bulunan bir vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen vatandaşın ayağında şişlik ve morluk oluştu. Olayın ardından sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunarak vatandaşın durumunu kontrol altına aldılar.

3673303-17e27364e33bfa570da7e64a842216cb-640x640-1.jpg

Cenaze törenine sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı görüldü. Mahsun Kırmızıgül, Aslıhan Karalar, Ferman Toprak, Burak Sağyaşar ve Mehmet Yiğit Alp gibi tanınmış isimler, Erkan Petekkaya ve ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştılar.

Erkan Petekkaya'nın ise cenaze boyunca duygusal anlar yaşadığı ve gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Babasını son yolculuğuna uğurlamanın acısını derinden hisseden Petekkaya, sevenlerinin ve dostlarının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı.

Akın Petekkaya'nın naaşı, öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından Görele Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu acı gününde yaşanan talihsiz olay ise cenaze törenine gölge düşürdü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar