Erkan Baş’tan hükümete sert tepki: Türkiye Asrın Felaketi'ni yaşıyor bu felaketin adı AKP iktidarı!

Erkan Baş’tan hükümete sert tepki: Türkiye Asrın Felaketi'ni yaşıyor bu felaketin adı AKP iktidarı!
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, depremin yıkıcı izler bıraktığı, çok sayıda binanın yerle bir olduğu Hatay’ın Antakya ilçesinden hükümete tepki gösterdi. Baş “ Türkiye 'gerçekten Asrın Felaketi'ni yaşıyor ve bu felaketin adı saray rejimi, bu felaketin adı AKP iktidarı ve 'Asrın Hesaplaşması'nı gerçekleştireceğiz” dedi.

Neredeyse taş üstünde taş kalmayan Hatay’da depremin yıkıcı ve acı izleri sürüyor. Felakette 8. güne gelinmişken depreme ilişkin çalışmaların yetersizliğine karşı tepkiler de büyüyor. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, depremin vurduğu Antakya’dan hükümete seslenerek “Türkiye ''gerçekten Asrın Felaketi''ni yaşıyor ve bu felaketin adı saray rejimi, bu felaketin adı AKP iktidarı ve ''Asrın Hesaplaşması''nı gerçekleştireceğiz” sözleriyle tepki gösterdi.

Erkan Baş’ın söyledikleri şöyle:

Türkiye ''gerçekten Asrın Felaketi''ni yaşıyor ve bu felaketin adı saray rejimi, bu felaketin adı AKP iktidarı ve bundan ''Asrın Dayanışması'' ile kurtulacağız. Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlar seferber olmuş durumdalar. İnanılmaz şeyler yaşıyoruz. Bu ülke insanının gücünü, birikimini, birbirine bağlılığını da bu süreçte görüyoruz. Bu enerjiyi kalıcı kılacağız. Bu iktidarda kurtulacağız aynı zamanda ''Asrın Hesaplaşması''nı gerçekleştireceğiz. Bu ülkede ''Asrın Hesaplaşması’ yaşanacak. Bu kadar insanı toprağa verdik, arkamızı dönüp hayat süremeyiz. Burada kimin suçu varsa hesabını verecek. Bu ülkede müteahhit imparatorluğu kurdular. Bu unutulup gidecek bir şey değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar