Ergin Ataman: "NBA’de yer alsak Play-Off'lara kalırdık"

Ergin Ataman: "NBA’de yer alsak Play-Off'lara kalırdık"
nadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Euroleague organizasyonunun kendileri için bir NBA maçı havasında geçtiğini ifade ederek "Bu takım bugün NBA’da yer alsa play-offlara kalacak bir basketbol oynuyor” dedi.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Bakırköy Ata Spor Kulübü ve Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Spor’un Enleri ödül töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Euroleague'de birinci sırada yer almalarından ötürü Türkiye, Avrupa ve dünyadan büyük takdir aldıklarını belirten Ergin Ataman, “İlk 14 haftada müthiş basketbol oynuyoruz. Şu ana kadar deplasmanda oynadığımız 8 maçın 7’sini kazandık ki bu Euroleague’de başarılması çok zor bir olay. Lider durumdayız. Ama normal sezon için önümüzde 20 maç var. Sonrasında play-offlar var. Daha sonra inşallah kalabilirsek Final Four var. Ama takımımın mücadelesi, mücadele azmi, oynadığı basketbol bize ilerisi için ışık veriyor. Gerek Türkiye’de, gerek Avrupa’da gerekse de dünyada takdir alıyoruz. İnşallah böyle devam ederiz” ifadelerini kullandı.

"BU TAKIM NBA’DA YER ALSA PLAY-OFFLARA KALACAK BİR BASKETBOL OYNUYOR"

Takımının bir arada oynamaktan zevk aldığını belirten Ataman, “Bunu oyuncularımı övmek için söylüyorum. Sadece maçları kazanmıyoruz. Göze hoş gelen bir basketbol oynuyoruz. Bazı oyuncularımız bazen ön plana çıkıyoruz. İşte Larkin’in bir maçta attığı 49 sayı var. Yine Micic’in bir maçta attığı 30 sayı var. 10’un üstünde yapılan asistler var. Dunston sakatlandığında biz buna bir mazeret üretmeden oraya çok çabuk bir şekilde Sertaç Şanlı’yı monte ettik. Takım oynamaktan keyif alıyor. Organizasyon, bir NBA maçı havasında geçiyor. Onun için de takımıma bu övgüyü söyledim. Bu takım bugün NBA’da yer alsa play-offlara kalacak bir basketbol oynuyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar