Eren Erdem televizyonlara müdahalemiz yok dedi: Şaban Sevinç'ten gündem olacak CHP itirafı geldi

Eren Erdem televizyonlara müdahalemiz yok dedi: Şaban Sevinç'ten gündem olacak CHP itirafı geldi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, tv100 ekranlarında yayınlanan Kübra Par’la Farklı Açılar programında soruları yanıtladı. Par'ın, "CHP, Halk TV'nin yayın politikalarına karışıyor muydu?" sorusu üzerine Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'ten itiraf gibi açıklamalar geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, tv100 ekranlarında yayınlanan Kübra Par’la Farklı Açılar programında tv100 programcısı Pınar Işık Ardor, Gazeteci Gürkan Hacır ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı.

Kübra Par’ın “CHP, Halk TV'nin yayın politikalarına karışıyor muydu?” sorusunu yöneltmesi ile Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'ten itiraf gibi açıklamalar geldi.

"CHP, HALK TV'NİN YAYIN POLİTİKALARINA KARIŞIYOR MUYDU?"

CHP'nin fonladığı ortaya çıkan Halk TV ile ilişkisine yönelik bir itiraf da Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'ten geldi. Par’ın, "CHP, Halk TV'nin yayın politikalarına karışıyor muydu?" sorusunu Sevinç yanıtladı.

Sevinç bu soruya, "Evet karışıyordu. Hatta Eren Erdem de bunu biliyor. Benim dönemimde de karışmak istediler ama ben karıştırtmadım." şeklinde cevap verdi.

Sevinç'in bu cevabının ardından Erdem, şaşkına döndü.

"KILIÇDAROĞLU İSTEĞİYLE BAZI İSİMLERLE YAYIN YAPMA TALEPLERİ GELİYORDU"

Sevinç konuşmasının devamında parti ile Halk TV arasında sadece bir reklam anlaşması değil, aynı zamanda canlı yayın anlaşmasının da yapıldığını belirterek, "Kılıçdaroğlu isteğiyle bazı isimlerle yayın yapma talepleri bize geliyordu. Bunların uygun olanını kabul ediyordum fakat birçoğunu da kabul etmedim ve sonrasında CHP ile Halk TV arasında sorunlar yaşanmaya başladı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar