Eren Erdem Engin Ardıç'a çok sinirlendi: Yuh artık yuh arkadaş! Bugün yaladıkların...

Eren Erdem Engin Ardıç'a çok sinirlendi: Yuh artık yuh arkadaş! Bugün yaladıkların...
Sabah yazarı Engin Ardıç'ın bugünkü yazısında "15 Temmuz başarılı olsaydı, bir rivayete göre Kemal Kılıçdaroğlu başbakan olacaktı!" ifadelerini kullanması üzerine CHP'li Eren Erdem'den Engin Ardıç'a çok sert tepki geldi.

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, CHP'nin darbelerden mağdur olmadığını savunduğu yazısında, "Peki 15 Temmuz girişimi başarılı olsaydı kim başbakan olacaktı? Bir rivayete göre Kemal Kılıçdaroğlu! Peki bazı CHP'liler SABAH gazetesine nasıl el koyacaklar? Demokrasiyle değil herhalde!" ifadelerini kullandı.

Engin Ardıç, 12 Eylül askeri darbesinden sonra sadece CHP'nin değil bütün siyasi partilerin kapatıldığını belirterek, "Peki CHP gerçekten kapatıldı mı? Öyleyse cuntanın kurdurduğu MDP neydi? Öyleyse cuntanın kurdurduğu HP neydi, hani Necdet Calp falan? Halk bu "sahte solu" yutmadı tabii. Öyleyse, SODEP, SHP falan neydi, CHP'nin "bir başka görünümle" devamı değil miydi?" diye yazdı.

EREN ERDEM'DEN ENGİN ARDIÇ'A ÇOK SERT TEPKİ

CHP PM üyesi ve eski Milletvekili Eren Erdem'den Engin Ardıç'ın yazısına çok sert tepki geldi.

"Yuh artık arkadaş yuh!" ifadelerini kullanan Eren Erdem, "Söylediğin sözün yalan olduğu çok net; ki rivayet demişsin" şeklinde konuştu.

Eren Erdem, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeyi kullandı:

Yuh artık arkadaş yuh!

Söylediğin sözün yalan olduğu çok net; ki rivayet demişsin.

Ama bir gerçek var, 15 Temmuz başarılı olsaydı sen kurulacak faşist rejimi yalayıp, bugün yaladıkların aleyhinde yazılar yazacaktın. İşte bu gerçeğin ta kendisi!

erenerdem2-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar