Erdoğan'ın 'ÖTV' vaadine CHP'den yanıt gecikmedi: "Taklitlerden sakının"

Erdoğan'ın 'ÖTV' vaadine CHP'den yanıt gecikmedi: "Taklitlerden sakının"
14 Mayıs seçimlerine 20 gün kalırken, siyaset cephesinde seçmene yönelik vaadler de giderek el yükseltiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıkladığı 'ÖTV muafiyeti' vaadine yanıt CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan geldi.

Serpil Demir / Günboyu 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “ÖTV muafiyeti uygulaması esnafımıza hayırlı olsun. Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnafımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek. Detaylar Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından açıklanacak” ifadelerini kullandı. 

"AYLAR ÖNCE AÇIKLADIK! TAKLİTLERDEN SAKININ"

Erdoğan''ın paylaşımının ardından çok sayıda kullanıcı, söz konusu vaadin geçtiğimiz günlerde CHP tarafından dile getirildiğini hatırlatırken, tartışmaya dahil olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Erdoğan''ın gönderisini alıntılayarak "“Erdoğan bir vaadimizi daha kopyalamış. Aylar önce açıkladığımız ortak politikalarımıza http://turkiyeninmasasi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Taklitlerden sakının” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar