Erdoğan'ın ABD'de muhalefeti şikayetine Kılıçdaroğlu'ndan tepki: '3-5 dolar koparabilir miyim diye...'

Erdoğan'ın ABD'de muhalefeti şikayetine Kılıçdaroğlu'ndan tepki: '3-5 dolar koparabilir miyim diye...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de muhalefeti şikayet etmesine CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki geldi. Kılıçdaroğlu, "Siyasi ve ahlaki meşruiyetini yitirmek, işte tam da budur. 'Affedilir miyim, 3-5 dolar koparabilir miyim' diye kapı kapı dolaşıp bizi şikayet eden bir kişiden, bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz!" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’de yaptığı, “Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz” açıklamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu paylaşımında Erdoğan’ın sözlerini şu ifadelerle eleştirdi:

“Erdoğan ABD ziyareti sırasında, kendisini affettirme ve 3, 5 dolar alabilmenin heyecanına kapılmış. Para dilenmek için, yine ülkemizi küçük düşürmüş. Anlaşılan o ki, BOP Eş Başkanı olarak ülkemizi mülteci kampına çeviren, mahallelerimizin kimlikleriyle oynayan Erdoğan, ABD’ye şirin gözükmek için, bizi ve tüm muhalefeti ‘Dış Güçler’e şikâyet etmiş. Siyasi ve ahlaki meşruiyetini yitirmek, işte tam da budur. ‘Affedilir miyim, 3, 5 dolar koparabilir miyim’ diye kapı kapı dolaşıp bizi şikayet eden bir kişiden, bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz.”

k6.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar