Erdoğan'ı peygamber ilan etti: Tövbesi kısa sürdü!

Erdoğan'ı peygamber ilan etti: Tövbesi kısa sürdü!
Bir sokak röportajı sırasında sorulan soruyla ilgisiz bir gelişme yaşandı. Bir kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı peygamber ilan ederek "Ona tapıyoruz." dedi. Sonrasında tövbe eden kadının bu hareketi de çok sürmedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Seçimler geride kalırken siyaset gündemi sadece muhalefetin ne olacağı sorusu üzerine yoğunlaşırken ülkedeki ekonomik bunalımın içinden ne zaman çıkılacağı sorusu henüz yanıt bulmuş değil.

AKP'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren vatandaşlar arasında "aşırı sevgi seli" gösterenler olduğu bilinirken "Bu kadarı da olmaz." dedirten bir olay yaşandı.

ERDOĞAN'I ÖNCE PEYGAMBER İLAN ETTİ SONRA TÖVBE...

Kanal Dünya isimli Youtube kanalında yayınlanan sokak röportajında, kurbanla ilgili sorulan sorulara yanıt vermeye çalışan vatandaşların arasına giren bir kişi konuşulanlarla ilgisi olmayan bir şey söyleyerek büyük bir şaşkınlığa neden oldu.

Konuşanların sözünü keserek araya giren kadın "Peygamberimiz Tayyip Erdoğan... Muhammed'den sonra o geldi. Başka peygamberimiz yok, Tayyip Erdoğan peygamberimiz. Biz ona tapıyoruz, ona tapıyoruz." ifadelerini kullandı. Kadın daha sonra sözlerindeki yanlışı fark edercesine "Peygamberimiz Hz. Muhammed tövbe tövbe haşa." diye düzeltmede bulundu.

Çevredeki vatandaşlar ise "Öyle deme" diyerek tepki gösterdi. Ancak kadın tekrar Erdoğan'ın peygamber olduğu yorumunu tekrarladı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar