Erdoğan'dan Yeniden Refah'a büyük tepki: Müsaade etmeyiz!

Erdoğan'dan Yeniden Refah'a büyük tepki: Müsaade etmeyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Malatya'da düzenlediği bir mitinginde yaptığı konuşmada isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ne çok sert yüklendi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Malatya'da Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinginde şunları söyledi:

"BİZE KAYBETTİRMEK İÇİN ÇALIŞAN PARTİLER ORTAYA ÇIKTI"

"Türkiye 31 Mart'taki seçimlerde şehirlerini yönetecek belediye başkanlarını, meclis üyelerini, muhtarlarını seçecek. Cumhur İttifakı olarak bu seçimde de işbirliği yapıyoruz. AK Parti'nin belediyecilik konusundaki tecrübesini hiç kimseyle tartışmayız. Bayrağı devralan arkadaşımız emaneti halefine teslim edene kadar şehri için canla başla çalışacaktır. Malatya ve ilçelerimizin bir kısmında böyle bir değişim oldu. Bugün vazifeye talip kardeşlerimizin de aynı şekilde yanlarında olacağız.

Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde şöyle bir manzara ile karşı karşıya kaldık. Partimizin eski belediye başkanlarını, vekillerini aday göstererek, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye, özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi partimizden mesulüz ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp, hem çeşitli imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz.

Sadece yalan yanlış konuşacak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız... Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye ne çektiyse zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir. Maalesef son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortladığını görüyoruz. Milletimizin ne siyasi şantajcılara, ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğini biliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar