Erdoğan'dan Valiler Buluşması'nda çok sert konuştu: 28 Şubatvari müsamereler yapılıyor

Erdoğan'dan Valiler Buluşması'nda çok sert konuştu: 28 Şubatvari müsamereler yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde karşımıza çıkmaya başlayan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de niyeti de biliyoruz" sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen "Valiler Buluşması"nda sert bir konuşma yaptı.

aw117213-03.jpg

"13 YIL ÖNCE 2023 HEDEFLERİMİZE DUDAK BÜKMÜŞLERDİ"

"Hatırlarsanız bundan 13 yıl önce milletimizin karşısına 2023 hedefleriyle çıkmıştık" diyen Erdoğan, "Birileri programımızı duyunca bize dudak bükmüştü. Hamd olsun geceli gündüzlü bir çalışmayla, nice badireleri atlatarak hedeflerimizi hayata geçirdik. Yıllar yılları kovaladı ve bakınız 2023'ü de bitirdik. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen hedeflerimizin önemli bir kısmına ulaştık" sözlerini kullandı.

aw117213-08.jpg

Açıkladıkları "Türkiye Yüzyılı" programını hatırlatan Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk asrını geride bırakıp ikinci asrına girdik. Mayıs ayında yapılan seçim vesilesiyle milletimizin önüne yeni bir vizyon daha koyduk. Adına Türkiye Yüzyılı dediğimiz bu vizyon, bir siyasi parti programı değil devletin ve milletin ortak programıdır, ortak hayalidir, ortak projesidir. Türkiye Yüzyılı'nın şehirlerdeki birinci muhatabı siz valilerimiz, kaymakamlarımızsınız" dedi.

aw117213-12.jpg

"28 ŞUBATVARİ MÜSAMERELER"

Türkiye'de son zamanlarda "28 Şubatvari müsamereler" olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin ilk asrının hangi sıkıntılarla, hangi sıkıntılarla geçtiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Hükümetlerimiz döneminde bu sıkıntıları geride bırakmış olsak da geldiğimiz yeri yeterli bulmuyoruz. İşimiz gerçekten zor. Türkiye ne zaman kritik bir yol ayrımına gelse, hemen kirli senaryolar, hain tuzaklar, alçakça oyunlar devreye sokuluyor. Maalesef ülkemizde bu senaryolara figüranlık yapmaya çalışanlar eksik olmuyor. Son günlerde karşımıza çıkmaya başlayan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de niyeti de biliyoruz. Artık kimsenin itibar etmeyeceğine inandığımız bu bayat oyunların asıl gayesi bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaktır."

aw117213-13.jpg

"SIKINTILARIN FARKINDAYIZ"

"İslam ve yabancı düşmanlığı üzerinden Türkiye'ye tuzak kurulmak istendiğini" söyleyen Erdoğan, "Dünyada ve ülke içinde yaşadığımız zorlu süreçlerin ürünü olan sıkıntıların elbette farkındayız. Milli birlik ve bütünlüğümüzün düşmanı sosyal fay hatlarını, bu defa yabancı ve İslam düşmanlığı üzerinden harekete geçirmeye çalışıyorlar. Kriz ve ekonomik dalgalanmaları kullanarak insanları hükümetlerinin ötesinde devletlerine düşman etmeye çalışıyorlar. Gençlerimiz başta olmak üzere kimi vatandaşlarımızın zihin ve gönül dünyalarını bulandırmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar