Erdoğan'dan Defne'de 'ayrım yapmıyoruz' çıkışı: 'Bize dediler ki...'

Erdoğan'dan Defne'de 'ayrım yapmıyoruz' çıkışı: 'Bize dediler ki...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin vurduğu Hatay’ın Defne ilçesinde yapılan Defne Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun ilçede yüzde 90 oy, kendisinin ise yüzde 8 oy alışını hatırlatarak "hizmette ayrım yapmıyoruz" mesajı verdi. Erdoğan "vatandaş gerekeni yapacak" sözüyle 28 Mayıs'a işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’ın Defne ilçesinde 24 Mart tarihinde temeli atılan 300 yatak kapasiteli Hatay Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı.

Erdoğan açılış öncesi yaptığı konuşmasında hastanenin pazartesi günü hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

KILIÇDAROĞLU İLE OY FARINI HATIRLATTI: "BİZE DEDİLER Kİ..."

Hizmette ayrım yapmadıklarına işaret eden Erdoğan, “Bize dediler ki işte burada Kılıçdaroğlu, bay bay Kemal yüzde 90 oy aldı, siz yüzde 8 aldınız. Bizi bunlar ilgilendirmez. Burada benim vatandaşım yaşıyor mu? Burada deprem oldu mu? Ölenler, yaralılar var mı? Ben yaratılanı yaratandan ötürü severim. Biz ayrım yapamayız. Mezhep, meşrep, ırk böyle bir şey bizim dinimizde de yok. Kitabımızda da yok. Ben inanıyorum ki benim vatandaşım gerekli gördüğü zamanda gerekeni de yapacaktır” dedi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar