Erdoğan: Takma kafana zaferin küçüğü büyüğü olmaz

Erdoğan: Takma kafana zaferin küçüğü büyüğü olmaz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce Belediye Başkanı ile yaptığı konuşmada Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce Belediye Başkanlığı seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen Faruk Özlü'yü telefonla arayarak tebrik etti.

Özlü'nün, seçimlerde daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini ifade etmesi üzerine Erdoğan, "Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir" şeklinde karşılık verdi.

Düzce'de yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 40.22'sini alan AKP adayı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeniden seçilerek güven tazeledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özlü'yü telefonla arayarak tebrik etti ve seçimlerde aldığı destek için teşekkürlerini iletti.

Erdoğan, telefon görüşmesinde "Sıkışığım, bazı seyahatlerim var. Amerika, Suudi Arabistan oralardan döndüğüm zaman inşallah muzaffer illerimizi ziyaret edeceğim" dedi. Bu sırada Faruk Özlü'nün seçimlerde daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini belirtmesi üzerine Erdoğan, zaferin boyutunun önemli olmadığını vurgulayarak, "Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir" şeklinde karşılık verdi.

AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyu ile paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar