Erdoğan rahatsızlanmadan önce elinden baklava yemişti: Hatice Feyza Kahraman ilk kez konuştu!

Erdoğan rahatsızlanmadan önce elinden baklava yemişti: Hatice Feyza Kahraman ilk kez konuştu!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da bir kadının ikram ettiği baklavayı yedikten sonra rahatsızlanmıştı. Baklava ikram eden Hatice Feyza Kahraman'ın ise gözaltına alındığı iddia edildi. İddiaları yalanlayan Kahraman ise ilk kez konuştu.

ALİ AYDIN/GÜNBOYU 

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın Sakarya''da bir kadının ikram ettiği baklavayı yedikten bir gün sonra rahatsızlanmıştı. Erdoğan’a ikramda bulunan Hatice Feyza Kahraman''ın ise  hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak, olayın iç yüzünü anlattı.

Halk TV ekranlarına konuşan Kahraman, şaşırtan detayları anlatı.

ERDOĞAN''DAN ÖNCE KORUMALAR YEDİ

Hatice Feyza Kahraman, yaptıkları baklavaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ikram ettiğini belirterek, “Sakarya’ya geldiği günde önce kuzenim baklava ikram etti. Üstüne ayran içti. 50 dakika sonra da çay ve fındık ikram ettim. Hatta ben, ‘tatmadan yediniz’ dedim. Sağ olsun o da ‘sizlere güveniyorum’ diyerek karşılık verdi. Daha sonra korumaları da baklavayı yedi. Ancak ben korumalara ‘tattırmadan başkanıma nasıl yedirirsiniz’ dedim. Bizler iyi niyetli insanlarız. Ya Allah korusun başkanım kötü insanlara denk gelseydi ne yapardık” dedi.

“Böyle bir olaydan gözaltına alındığımız iddiası ise doğru değil” diyen Kahraman, “Böyle bir şeyden alınmamız akıl dışı olurdu. O baklavadan, yiyeceklerden herkes yedi. Daha sonra bizler de yedik. Kimseye bir şey olmadı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar