Erdoğan ile görüşen Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu!

Erdoğan ile görüşen Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu!
Bugün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşürken, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise Dolmabahçe'de Erdoğan ile bir araya geldi. Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği yönündeki kararını ise gelecek hafta başında açıklaması bekleniyor.

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından yüzde 5,17 oy alan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü. Kılıçdaroğlu ile bugün görüşmesi beklenen Oğan'ın ikinci turda hangi adayı destekleyeceğini gelecek hafta açıklaması bekleniyor.

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi'nde 50+1 koşulunun gerçekleşmemesi sebebiyle seçimler 28 Mayıs'a ertelendi. Seçimlerde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyip desteklemeyeceği büyük merak konusu.

DW Türkçe'nin Alman Haber Ajansı DPA'ya dayandırdığı haberine göre, cumhurbaşkanlığı yarışının ilk turunda elenen ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, ikinci turda hangi adayı destekleyeceğini gelecek hafta açıklayacak. Sinan Oğan'ın sözcüsü, ajansa yaptığı açıklamasında kararın gelecek hafta kamuoyuna duyurulacağını söyledi.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar