Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu

Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan''ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Sözlerimin başında Bursa''da infaz koruma memurlarımızın içinde bulunduğu otobüse yapılan terör saldırısında şehit olan memurumuza Allah''tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Hiçbir karşılık beklemeden ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz, tek ilham kaynağımız milletimizdir. Bir dönem partimiz içinde yer almış ancak daha sonra farklı sebeplerle teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem ve öncelik veriyoruz. AK Parti teşkilatları olarak kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz.

Sürekli kavga eden birbirlerine çelme takan 28 Şubat ittifakı bırakın 2023 seçimlerini Allah''ın izniyle 2023''ü bile göremeyeceklerdir. Türk milletinin demokratik kazanımlarına el koymak isteyenler daha öncekiler gibi yine kaybedeceklerdir. Türkiye''de siyasetin adresi de merkezi de AK Parti''dir Cumhur İttifakı''dır. 6’lı muhalefetin tek yaptığı sosyal medyadan birbirine ayar vermektir. Milletimiz o masayı kimin kurduğunu, hangi kirli pazarlıkların yapıldığını biliyor.

İSRAİL VURGUSU

İsrail’den görüştüğümüz her yetkiliye Kudüs’ün statüsü ve mahremiyeti konusundaki hassasiyetlerimizi daima söyledik, söylüyoruz. İsrail''in saldırıları yüreklerimizi bir kez daha dağladı. İsrail ile küresel, siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerimiz başkadır, Kudüs davamız başkadır. İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile yaptığım görüşmelerde duruşumuzu ve tavrımızı kendilerine ilettik.

KUZEY IRAK HAREKATI

Şehit olan iki askerimize Allah''tan rahmet diliyorum. Bu hareket ile amacımız hem Irak topraklarını terör örgütünün tasallutundan arındırmak hem de ülkemizin sınır güvenliğini garanti altına almaktır. Gazaları mübarek olsun. Bu harekat ile Türkiye''nin kimsenin topraklarında gözü bulunmadığını bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Türkiye''nin bugünündeki sıkıntıları çözmenin ötesinde yarınlarını da kurtaracak adımlar atıyoruz. Kur dalgası ekonomimizi etkilediğinde var gücümüzle milletimizin yanında yer aldık. Her kesime destek sağladık. Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere her yerde yükselen enflasyonun yol açtığı sıkıntıların haberlerini takip ediyoruz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar