Erden Timur isyan etti: Kimlere hakkını helal etmediğini açıkladı

Erden Timur isyan etti: Kimlere hakkını helal etmediğini açıkladı
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray'ın transfer defterini kapattığını açıkladı. Timur, "Bundan sonra olursa ya fırsat transferi yaparız ya da bir pozisyonu doldurmak için çok iyi bir yerli oyuncu alabiliriz." dedi.

Tarihinin en görkemli transfer sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray, Süper Lig'de oyuncu tescil tarihinin 15 Eylül'de bitecek olmasına karşın, transfer dönemini erken kapattı.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kadro bildirim tarihinin dolmasıyla birlikte transfer sezonunu kapattıklarını belirterek, "Bundan sonra olursa ya fırsat transferi yaparız ya da bir pozisyonu doldurmak için çok iyi bir yerli oyuncu alabiliriz." dedi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Timur, kulübün üzerinde çalıştığı transfer haberlerinin basına sızdırıldığını ve algı yaratılmaya çalışıldığını belirterek, ""Transfer haberi verilmesi kulübe külliyen zarardır. Transfer haberleriyle etkileşim arttıranlara hakkınızı helal etmeyin. Ben etmiyorum!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar