Erden Timur Fenerbahçe'yi topa tuttu!

Erden Timur Fenerbahçe'yi topa tuttu!
Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Antalyaspor maçından sonra MHK'da yapılan bir toplantısındaki konuşmaların bulunduğu görüntüler futbol gündemini çok sert bir şekilde sarstı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili olan Erden Timur da görüntülerle alakalı çok sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı takımın Antalya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Timur, MHK toplantısındaki görüntülerle ilgili de açıklamalar yaptı.

"MANİPÜLASYON İŞİ BAMBAŞKA NOKTAYA GÖTÜRÜYOR"

Timur'un açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde:

"Gerçekten kayrılarak, 90+'larda 8-10 puan alan bir takım var. Her hatadan sonra mağdur gibi açıklamalar yapılıyor. İnsan kendine dair bir hata yapılıyorsa öz eleştiri yapar. Olunamayan şampiyonluklara neden bulmak için bu kadar manipülasyon bu işi bambaşka noktaya götürüyor. "

"Bu kaygı imparatorluğu çökmeden, insanlara psikolojik baskıyla yapılan zulüm sona ermeden bu işi çözemeyiz. Futbolda temiz eller başlamalı. diye bir çağrı yapmıştık. O dönem söylediğimiz maddelere dair TFF'ye resmî başvuruda bulunmuştuk. Toplumu rahatlatmak gerekiyor. Tekrar tekrar aynı çağrıda bulunacağım. Her şey açıklansın, her şey paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Telefon kayıtları, mesajlaşmalar incelensin."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar