Erdal Beşikçioğlu: Ben rant, imar bilmem

Erdal Beşikçioğlu: Ben rant, imar bilmem
CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yerel seçimlere ve adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Etimesgut'un CHP Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın Yeni Bir Sabah programına konuk olan Beşikçioğlu, adaylığının kendisi için önemli bir sorumluluk taşıdığını vurgulayarak, "Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama bildiğim bir şey var. O da insanın kalbine giden yolu biliyorum. Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir" dedi.

Adaylığına ilişkin süreci değerlendiren Beşikçioğlu, "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" dedi. Belediye Başkan adaylığının kendisi için bir ilk olduğunu belirten ünlü oyuncu, bu süreçte toplumsal sorumluluklarının farkında olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanlığı görevini üstlenmesi durumunda Etimesgut'ta kültür, sanat ve sosyal yardımlar konusunda modern bir kent yaratmayı hedeflediğini dile getiren Beşikçioğlu, "Etimesgut'ta sosyal hayat üzerine çok eksik var. Ben bunu hazmedemiyorum. Ülkenin başkentinde bir ilçede bunu hazmetmek mümkün değil" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar