Erciyes Üniversitesi'ne 144 sözleşmeli personel alınacak

Erciyes Üniversitesi'ne 144 sözleşmeli personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Kayseri'nin önemli eğitim kurumlarından biri olan Erciyes Üniversitesi'ne 144 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere alınacak personel dağılımı ise şu şekilde belirlendi:

42 hemşire, 41 destek personeli, 38 sağlık teknikeri, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli, 1 mühendis, 1 biyolog ve 1 diyetisyen.

Başvurular, adayların e-Devlet üzerinden veya "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet sitesinden 30 Nisan tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Başvuru şartları arasında 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olma ve lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde en az 60 puan almış olma koşulu bulunuyor.

Alımlarda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak; sıralama, 2022 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puandan başlayarak yapılacak. Her pozisyon için belirlenen asıl aday sayısının 1 katı kadar yedek aday belirlenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar