Trabzonspor Erce Kardeşlerle yollarını ayırdı

Trabzonspor Erce Kardeşlerle yollarını ayırdı
Trabzonspor Erce Kardeşler'in Hatayspor'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a duyurdu.

Trabzonspor Erce Kardeşlerle yollarını ayırdı

Trabzonspor Erce Kardeşler''İn Hatayspor''a transferi konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı. Akdeniz temsilcisinin Karadeniz ekibine 400 bin Euro bonservis ödeme gerçekleştireceği belirtildi.

400 BİN EURO BONSERVİS ÖDEMESİ

Trabzonspor''un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler''in Hatayspor Kulübü''ne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hatayspor Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR + KDV ödeyecektir. Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler arasındaki 01.06.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.  Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı. Genç file bekçisi Trabzonspor''a 2019-2020 sezonunda transfer olmuştu. 

Ayrıca bordo mavili ekibin Twitter hesabından teşekkür mesajı yayımlandı. Trabzonspor''un Twitter adresinden yayımlanan teşekkür mesajında; "Erce Kardeşler''e kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." sözlerine yer verildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar