Erbakan'a devletin uçağı mı verildi? Tepki yağmıştı ama her şey ortaya çıktı!

Erbakan'a devletin uçağı mı verildi? Tepki yağmıştı ama her şey ortaya çıktı!
Son anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ın devletin uçağına binerken çekilen görüntülerin yayılması üzerine "Hangi sıfatla biniyor?" tepkisi yükseldi. Ancak olayın iç yüzü ortaya çıktı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplama aşamasındayken sürpriz bir kararla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararı almıştı.

Seçimlere kendi listesiyle giren Yeniden Refah Partisi Meclis'te 5 milletvekili ile temsil hakkı bulurken Erbakan'ın sosyal medyada yayılan bir görüntüsü gündem oldu.

Söz konusu görüntülerde Erbakan'ın devlet uçağına bindiği görülürken videoya uçağın Erbakan için özel olarak tahsis edildiği iddiası öne çıktı. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı.

FATİH ERBAKAN NEDEN DEVLET UÇAĞINA BİNDİ?

Yeniden Refah Partisi Özel Kalem Müdürlüğü resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan 21 Mayıs 2023 tarihli paylaşımda konu hakkında aydınlatıcı bir bilgi açıklandı.

Paylaşımda "Cumhurbaşkanlığımızın Hatay-Gaziantep programları için yola çıkıyoruz." notu dikkat çekti.

prt.png

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte deprem bölgesine geziye çıktığı sırada söz konusu uçağı kullandığı ve uçağın kendisine özel olarak tahsis edilmediği, Erdoğan'ın uçağı olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar