Ünlü isimden ‘Yok artık’ dedirtecek dolar açıklaması: Doların 6 TL’ye düşeceği tarihi verdi

Ünlü isimden ‘Yok artık’ dedirtecek dolar açıklaması: Doların 6 TL’ye düşeceği tarihi verdi
Döviz kurları Türk Lirası karşısında değerine değer katar, TL’nin alım gücü giderek azalırken Engin Avcı’dan şaşırtan bir açıklama geldi. Avcı doların 6 TL’ye düşeceğini söyledi.

DOLARIN 6 TL'YE DÜŞECEĞİ TARİHİ VERDİ!

Dolar/TL kuru, 18 sınırlarında uzun bir süre dolaştıktan sonra, geçtiğimiz günler bu sınırı aşmış, 18.10 seviyelerindeki seyrini sürdürmüştü. Euro ise saat 17.17 itibariyle 18.44 seviyelerinde seyretmekte.

Döviz kurlarında bu artış gözle görünürken ve sene sonu için dolar 20 TL olacak denilirken, Tarihçi Engin Avcı’dan şaşırtan bir açıklama geldi.

Engin Avcı, şahsi Youtube kanalı üzerinden, dolar kurunun 6 liraya kadar gerileyeceğini iddia etti.

Avcı şunları söyledi:

"İddiamın arkasındayım. Dolar yılsonu kapanışında 10 liranın altına inecek. Kendi tahminim 6-8 arası 9 lira bile yüksek. Bazı firmalar takibe alındı. Yurt dışındaki yatırımları incelenecek. Yurt dışında Türk işadamlarının 900 milyar dolarlık varlığı olduğu düşünülüyor. Düşünsenize 90 milyar doların Türkiye’ye giriş yaptığını… Ameliyat akşamdan sabaha olmaz. Ne söyledik? Yılsonu kapanış hedefi 10 liranın altında. Düşmesi için bazı veriler var. Milyar dolarlık paraları yurt dışına akıtmışlar. MASAK bunları incelemeye aldı. İçimizdeki düşmanlar hep devam edecek. Ülke ayağa kalksın diye sermaye pompalayan hükümetin, devletin senin benim paramı alıp piyasayı şişirdiler. 24 bin araba stokladıkları ortaya çıktı. Hükümet bu anlamda her alanda mücadele ediyor. Bu matematiksel verisi var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar